Denizciler Çamlık İlkokulu

Vizyon: Okulumuzda; okul- aile- öğrenci üçgeninde bir bütünlük oluşturarak ilerlemek, bilgi donanımı tam nesiller yetiştirmek ve veli memnuniyetini en yüksek düzeyde tutarak çocuklarımızın kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak.

Misyon: Kendine, çevresine ve ülkesine karşı sorumlu, gelişimini çağın gelişmişlik düzeyi ile sınırlandırmayan, düşüncelerini özgürce ifade edebilen; dürüst, paylaşımcı, kendisine güvenen, mutlu, çevreye duyarlı, barışçı gençler yetiştirmek. Yönetim ve eğitim personelinin yeterliliklerini artırarak, mesleki becerilerini geliştirmek, kaynak kullanımında daha etkili ve verimli olmaktır.

Başarılar: ...

Saatler: Başlama: 08.30 Bitiş : 14.00
Isınma: Klima, doğalgaz
Servis Bilgisi: Her 40 dakikada bir şehir içi dolmuş.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %100
Sportif Etkinlikler: 1.İp atlama yarışması. 2.Öğrenci, öğretmen ve veliler arası basket atma yarışmaları. 3.Öğrenciler arası top sektirme yarışması. 4.Her yıl mayıs ayında sınıflar arası futbol turnuvası. 5.Haziran ayında satranç turnuvası yapılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Kayıt alanı ile sınırlıdır.

WEB - https://denizcilercamlik.meb.k12.tr

Adres - DENİZCİLER MAH. GAZİ OSMAN PAŞA CAD. NO 19 İÇ KAPI NO 1 İSKENDERUN / HATAY

Yerleşim Yeri - Şehir

Ulaşım Şehiriçi dolmuşlar.